31. januar 2009

Å tvinge i kne

Debattene i riksmedier er friske for tiden. Friske fordi politikere, som mange andre, har en menneskelig side. Det er nemlig menneskelig å gjøre feil, eller glippe om du heller vil kalle det det. Slikt kan jeg, og sikkert veldig mange andre, leve godt med. Det ville ha vært langt værre om politikere hadde fremstått som overmennesker som på den måten distanserer seg fra folk flest.

MEN, og ja det er et stort men i denne saken også. Er det en ting en politiker ikke kan, så er det å lyve. Uansett! Løgn har felt langt større politikere enn Liv Signe Navarsete. Ta en titt på saken til Åslaug Haga. Ingen ville ha brydd seg om saken med utleie om det ikke hadde vært fordi Åslaug ikke med en gang fortalte alt hun visste om det! På samme måte som at nesten ingen ville ha brydd seg, ja bortsettt fra Jens da, om at Liv Signe har "tvunget Ap i kne" i blasfemiparagrafsaken.

Spørsmålet mitt til deg Liv Signe Navarsete er da: Lyver du? I så fall vet du nok at slutten kan nærme seg om du ikke snarest sier det slik det er. Det er såre enkelt det. Legg ut lydfilen igjen og si det som det er, gjerne med en beklagelse om det var bare en glipp. (lydfilen er sikkert lastet ned for lengst og vil komme på youtube eller noe sånt likevel) Om du forsøker å tilsløre sannheten vil vi bare dessverre se nok en dyktig partileder i Senterpartiet pakke sammen og forlate politikken

Forteller du det slik det er kan vi heller kun sende på dør rådgiveren din som fortalte deg at det var best å håndtere det på denne måten med løgn og tilsløring. For i Norge i dag trenger vi ingen politikere som lyver! De kan finne seg noe annet å holde på med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar