4. desember 2008

Heia Heikki!

Begge de to som kjemper om den viktige 2. plassen i Oslo SV har kvaliteter partiet trenger. Det er ikke tvil om det. Men jeg føler at Heikki er den som samler størst støtte over hele landet. Det er også viktig for SV i denne valgkampen når partiets fremste i sentrale posisjoner ikke bare skal motivere velgere i egen valgkrets.

Når Heikki snakker, så lytter folk. Det å formulere seg på en måte slik at mange kjenner seg igjen i det som blir beskrevet. Akkurat det er en egenskap ikke alle har nok av. Jeg har vært så heldig å få møte Heikki og prate med ham mange ganger, og er det noe jeg har erfart, så er det at han lytter og fanger opp det som er viktig i alle små og store henvendelser.

Og Heikki har vist en voksende, og etterhvert imponerende, evne til å framstå som den seriøse og kunnskapsrike i debatter i media. Av og til kan slike debatter bli litt vel mye show for folk flest, men Heikki har evnen til å skape det rommet som kreves for å ha en seriøs vinkling på de tema som dukker opp samtidig som han ikke blir vippet av pinnen av de som forsøker å gjøre debattene trivielle.

For oss i resten av Norge er Heikki Holmås blitt synonymt med kvalitet, dyktighet og hvordan man skal snakke med folk og ikke til folk.

Lykke til Heikki. Vi heier på deg i mange kriker og kroker av landet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar