2. mai 2007

GRATULERER MED DAGEN !

1. mai ble i går markert med stort oppmøte på SVs tradisjonelle 1. mai frokost og med det største toget gjennom Stjørdal på mange år. Dette viser nok en gang at dagen ikke har utspilt sin rolle. Som kampdag er den viktigere enn noen gang, og tiden er nå inne for å forsvare mange av de rettighetene vi har opparbeidet oss. Men vi må også tørre å se framover og tenke nytt. Vi er på vei mot en annen verden, og miljøspørsmålet må bli aktualisert også innenfor arbeiderbevegelsen. Det varmet å se så mange holde ut i så sur vind og lave temperaturer.

Talene på torget ble godt mottatt av de 200-300 frammøtte, selv om pressen nok ikke helt følger med på det som skjer. Men vi vet jo at de har en annen agenda enn den vi har. Skal man forsvare det sittende vanstyret, er ikke 1. mai den dagen man vier mest oppmerksomhet.

På våre hjemmesider (www.sv.no/stjordal) ligger undertegnedes tale for dagen. Flere har etterlyst den, og da vil jeg selvfølgelig gjøre den tilgjengelig.

Håper ellers at vi nå sammen følger opp intensjonene bak 1. mai og de linjene vi trakk opp i toget.

Takk for frammøtet og deltagelsen.

1 kommentar:

  1. Første mai på Steinkjer var sånn: Nesten ingen i tog - ganske mange på møte. Ingrid Fiskå snakka om det meste, Bjarne Håkon snakka berre om pensjon.

    SvarSlett