20. august 2007

Ja til ungdomskultur - nei til finkultur!

Stjørdal SV vil prioritere at ungdommen får sin egen skatepark i en egen del av den nye byparken på Husbyjordet. I tillegg vil en slik sone gi muligheter for annen aktivitet. SV ser for seg et lite amfi hvor det er mulig å ha minikonserter, hvor det er mulig å dramatisere og hvor ungdommen kan få lov til å medvirke sterkt i både utforming og ikke minst i videreutvikling. Detaljene vil selvfølgelig bli utarbeidet sammen med ungdommen selv og med dyktige fagfolk på slike kulturaktiviteter.

Dette er en del av vår satsning på folkelig kultur, og hva er da bedre enn å legge til rette for ungdom og deres aktiviteter. Denne skateparken skal selvsagt bygges opp med gode materialer, og vil være en del av kommunens satsning på barn og unge i framtida. Dette i hvertfall om SV klarer å være med på å endre flertallet i kommunestyret i Stjørdal etter valget.

Med "miniparken" som Senterpartiet vil ha, blir det ikke rom for en slik skateavdeling. Da skal vi være glade om det blir noe annet enn gress i "parken" vår i tillegg til et voldsomt monument over feilslått politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar