2. mai 2009

Smakebiter på 1. mai i Stjørdal

1. mai-markeringen i Stjørdal i 2009 var nok den beste på mange år etter min mening. Dette tror jeg alle de som gledet seg sammen i finværet også syntes.

Her er første oppsummering av dagen i korte glimt. Flere glimt, med større innslag fra taler, kommer senere.

Men husk å slå på lyden! :)

4 kommentarer:

  1. Kjell Åge Nilsen3. mai 2009 kl. 08:59

    Flott jobba Rune. Mvh Kjell Åge

    SvarSlett
  2. Veldig bra jobba Rune og Stjørdal SV! Flott oppslag i avisa i etterkant og godt jobba med værgudane :)

    SvarSlett
  3. Hvordan stiller SV Stjørdal seg i saken som omhandler skatemiljøet i Stjørdal?

    Håkon Barane

    SvarSlett
  4. Hei Håkon.

    Kanskje jeg heller skal skrive litt om hva SV og jeg ser for oss om dette i et annet innlegg? Det blir liksom litt sånn feilplassert under 1. mai. :)

    Men kort her... Jeg mener vi skal ha rom for masse ungdomsaktivitet i sentrum og også i bygdesentrene. Og da er skatepark/skatemuligheter noe jeg synes er veldig positivt. Ikke bare fordi jeg faktisk kjørte skateboard selv den gangen det faktisk var forbudt i Norge :) men fordi det er viktig med positiv aktivitet for alle.

    Men, jeg vil ikke at ungdommen skal bli nomader i en betongjungel. Jeg frykter at ungdommen blir avspist med midlertidige skateløsninger hele tiden, og dette er ikke bra nok. Jeg synes vi skal gjøre det skikkelig med en gang og lage et permanent anlegg som kommunen tar på seg ansvaret for å drifte og vedlikeholde.

    Men jeg skal skrive mer om dette i et eget innlegg. Jeg synes det er viktig å fortelle om helheten i et sånt prosjekt, og det går ikke i en kommentar. Du får følge med der.

    SvarSlett